Alkoholické nápoje, Receptury

Vermut (Vermouth)

VERMUTY je možné individuálně vylepšovat o další příchutě použitím malého množství dalších aromat jako: vanilka, curacao, pomeranč, kakao nebo případně dobarvit kulérem či červenou barvou (u vermutu ROSSO)

receptura na 100l vermutumnožstvíjednotka
víno- základ87l
cukr10kg
AROMA VERMOUTH  1:1001l
alkohol(96,4%)5l
kyselina vinná (až k dosažení cca 5,5g /l)xx

KYSELINA VINNÁ

Přírodní extrakt z vína.

242 4.235  zvolit variantu

Potravinářská barva COLORE ROSSO (červená) tekutá

Potravinářské barvivo pro vinné nápoje.

102 794  zvolit variantu

Aroma přírodní VERMUT DRY 1:100

Aroma – velice příjemná a typická vůně suchého vermutu.

277 715  zvolit variantu

Aroma přírodní VERMUT ROSSO 1:100

Aroma – velice příjemná a typická vůně červeného vermutu.

277 793  zvolit variantu

Aroma přírodní VERMUT BIANCO 1:100

Aroma – velice příjemná a typická vůně bílého vermutu.

277 897  zvolit variantu

Aroma VANILKA 1:1000

Aroma – velice příjemná a typická vůně vanilky.

242 2.120  zvolit variantu

Aroma přírodní POMERANČ 1:200

Aroma – velice příjemná a typická vůně pomeranče.

169 918  zvolit variantu

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *